e-mail+36 (20) 227-1083

Németh Gábor vagyok, több mint 10 éve, hogy hivatásosan foglalkozom bűvészettel. A 2015-ös milánói Világkiállításon képviselhettem a szakmámat és Magyarországot, 8 hónapon át a Carnival Cruise Lines egyik óceánjáró hajóján adtam napi 2 előadást, valamint felléptem Dubaiban több alkalommal és turnéztam Cipruson is.

2015 óta leginkább Magyarországon tevékenykedem. Amiket a legjobban szeretek azok a saját gyártású műsorok. Így sikerült két teltházas előadást megvalósítani a RaM Colosseumban.

            2017-ben létrehoztam a Freakency-t, ami egy újgenerációs bűvészműsor. Ez már sokkal inkább színházi vonalvezetésű, mint varieté. Van történet és dramaturgiája, ami mentén megy végig a cselekmény. Műfaját tekintve extrém bűvészet. Ez a műsor 2 éve megy havi rendszerességgel az A38-as hajón és az utóbbi fél évben már teltházal fut.

2019-ban újabb saját gyártású produkciót alkottam meg K.A.M.U. nonprofit Nyrt. címmel, mely műsor témáját tekintve a 21. századi vállalati kultúrára reflektál, ennek érdekében pedig harmonikusan vegyíti a színpadi és bűvészeti elemeket.

Mindezt teljesen saját erőből sikerült létrehoznom. 

Bűvészként szerepeltem hollywoodi produkciókban, nagyjátékfilmekben és reklámokban is. Mindemelett volt lehetőségem olyan nagy cégek rendezvényen fellépnem, mint a GE, MOL, SUZUKI, AEGON, NNG, vagy éppenséggel a CIB bank. 

Céges rendezvények mellett szakmai rendezvényeken és cirkuszi produkciókban is volt lehetőségem bizonyítani. Ilyen rendezvény volt 2018-ban a 14. Joker Magic Day, a Joker Magic Bűvészbolt szervezésében, valamint a Főnix Tűzcirkusz a Fővárosi Nagycirkusz porondján.

Az elmúlt években több tévés felkérésnek is eleget tettem, a legnagyobb ilyen produkció, a TV2 csatorna „Csak show és más semmi” 2018 végén futó műsora volt. 

Minden jog fenntartva!
.